Web Sitelerinde İhtiyaca Cevap Verme Esası

Resim

Dünya çapında, alışverişten, kültür-sanat faaliyetlerine, fan bloglarından, kurumsal tanıtım sitelerine kadar pek çok farklı alan ve amaçta; her saniye pek çok yeni web sitesi faaliyete geçiyor. Sürekli artan bu seçenek bolluğunun içinde, gerçekten istenen amaca uygun siteyi bulmak da ciddi anlamda zor bir hal alıyor. Bu nedenle, ilgi çeken amaçlarla kurulmuş ve gerçekten işlevsel olduğunu düşündüğüm web sitelerini paylaşarak en azından bir kaç kişinin uzun zamandır aradığı web siteleriyle olan buluşmalarını sağlayabilirim diye düşündüm. Bu aracılık faaliyetimin başlangıcını da, benim de içerisinde yer aldığım bir proje olan İhalemvar ile yapmaya karar verdim.

En kısa ve öz tanımıyla ihalemvar.com; hizmet sektöründeki firmalar ile müşterileri “en uygun fiyata, en iyi hizmet” amacıyla buluşturan kişisel bir ihale platformudur. Genç ve hevesli bir start-up teknoloji firması olan Varyante‘nin ilk projesi olarak hayata geçen web sitesi, dükkan dükkan gezmeden veya komşulara danışmadan da insanların güvenli bir şekilde evini boyatabilmesi, danışmanlık hizmeti alabilmesi, zemin kaplatabilmesi, evini dekore ettirebilmesi, güvenlik hizmeti alabilmesi ve tüm bunlarla beraber 30 sektör ve 300’den fazla alt sektörü kapsayan çeşitli hizmetlerden ücretsiz olarak faydalanabilmesine olanak sağlıyor.

Kullanıcılarının yalnızca bilgisayar başından hizmet sektörüne dair tüm ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılayabilmelerine olanak sağlamanın yanı sıra İhalemvar, firmaların taşeron işlerini yaptırmaları için de ideal bir alt yapıya sahip. Bu düşünceden yola çıkarak web sitesinin, firmalar arasında gerçekleşecek iş paylaşımını arttırmayı amaçladığı ve ekonomiye uzun vadede olumlu katkılar sağlayabilecek fikirler üzerine inşa edildiği söylenebilir.

İhalemvar hakkında daha detaylı bilgi edinmek için, web sitesinin Facebook veya Twitter sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Aşağıda yer alan tanıtım videousu da işleyiş hakkında size daha çok bilgi verecektir. Hemen bu ayrıcalıklardan faydalanmak için ihalemvar.com adresini ziyaret etmekse sizin için en doğru alternatif olabilir.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=HLLn74TcAtE?rel=0&w=560&h=315]

 

Leave a Reply